För dåligt anfallspel sänkte tigers

Tigers har hamnat i en liten svacka efter andra raka förlusten. Den här gången var det Lc pro team som lyckades vinna efter en jämn tillställning. Tigers första halvlek var kanske den sämsta så här långt in i säsongen. Och därför ledde också LC med 2-0 i paus. Tigers snackada ihop sig lite och det hjälpte verkligen. Reducering till 1-2 kort efter paus av F.Rogö och det var ett skott från ganska långt håll som målvakten lyckades sjabbla in. Ca 5 min senare kom också kvitteringen till 2-2 och det kom också från F.Rogö som gick runt målet och via köksvägen la in kvitteringen. Assist av Dennis. Men med ca 5 min kvar av matchen lyckades LC återigen ta ledningen med 3-2. Trots ganska mkt press lyckades inte tigers komma tillbaka. I och med förlusten åker tigers ner under slutspelsstrecket eftersom både mensa och 2 slow gick förbi genom att dom vann sina matcher. Nu blir det ett långt uppehåll fram till den 18/1 då vi möter mensa i en mkt viktig match. Kan bli en träningsmatch nu under uppehållet.

Tigers IK önskar alla sina fans en God Jul och ett gott nytt år

Inför Tigers IK - Lc Pro Team

Ja så vart det dags för sista matchen innan juluppehållet. Vi möter lc pro team som förra gången lagen möttes slutade med 3-2 till tigers. Tigers ligger för närvarande på första plats med 13 poäng  bara en poäng före jagande 2 slow och mensa. Lc pro team som ligger 4 har endast 9 poäng och måste vinna för att hinna ikapp topplagen.
Tigers som vid förlust riskerar att åka ner under slutspelsplats lär var revanch sugna efter förra matchens nederlag mot fridens liljor. Publiken kan förväntas se en tuff och hård match. Uppställning bestäms på matchdag men dock verkar det som att josef och albert andersson missar matchen.
Matchen spelas på söndag 16:30 i kålgårdsarenan. Kom gärna och stötta oss