Tigers till kvartsfinal

Hej!
Ja det ser ut som det blir en enkel väg till final för laget, nu vinner vi en match på grund av walk over igen. Bak.is har lämmnat återbud och därför är vi vidare. Nu hoppas vi på kvartsfinalen och att vi får spela lite. Den spelas nästa söndag.

Tigers till åttondelsfinal

Ja då är tigers klara för slutspel utan att behöva spela machen mot braun weiss eftersom dom idag lämnade walk over och tigers tilldelas segern. Åttondelsfinalen spelas söndag den 1 mars kl 10:30.
Vi får möta ettan från division 5 Bak.is. Många av deras spelare har tränat tillsammans med spelare från tigers så det blir ett roligt möte.

Vinna eller försvinna

Ja då var det dags för sista matchen i serien. Mkt står på spel. Vid vinst är vi klara för slutspel samt att vi går upp till högsta serien till nästa säsong. Vid oavgjort och förlust så är säsongen slut för tigers. 
Vi möter jumbon Braun Weiss FC som inte lyckats ta ett poäng på hela säsongen. Men dom ska verkligen inte underskattas. Vi hade problem med dom förra matchen där vi tillslut vann med 4-3 efter att vi onödigt släppt in dom i matchen. Och Braun weiss har även spelat bra nu på slutet och var  t.ex nära att ta poäng av mensa.
Så en 100 procentlig insats krävs för att vi ska lyckas vinna.
Matchtid: 12:20. Plats: Kålgårdsarenan. Välkomna!!!

Goda nyheter

Första goda nyheten är att vi lyckats flytta matchen mot braun weiss till den 22/2 kl 12:20.
Andra goda nyheten är att tvån mensa förlorade sin sista match mot Lc Pro Team vilket gör att vi går till slutspel om vi vinner vår sista match mot braun weiss. Så gott folk kom och stötta oss i vår sista seriematch den 22/2 12:20 i kålgårdsarenan.
Motståndare: Braun weiss fc

RSS 2.0