Tigers tappade matchen

Inför den här matchen fattades bara F.Rogö så då kunde vi för första gången få fullt lag. Men 2 timmar innan match så fick även Christer Aldenholt lämna återbud. Så som de tidigare matcherna fick vi gå på 3 backar.
Matchen började dåligt med att vi släppte in 0-1 redan efter några sekunder. Inte riktigt vakna från start.
Men sen kom vi tillbaks och kunde först kvittera genom abbe som hittade en liten lucka till vänster om målvakten.
Sen tog tigers ledningen genom mål av F.Engholm efter en fin framspelning av Dennis. Martin ökade sedan på tigers ledning till 3-1 efter att slängt in ett slumpskott mot mål som letade sig in bakom en skymd fridens liljor målvakt.
Tigers hade då bra kontroll på matchen. 3-1 blev också halvtidsresultatet.
Efter halvtid så började tigers agera stressigt och slängde iväg allt för mkt chanspassninger och fridens liljor kunde bara tacka och vända matchen till 3-5. Vi pressade dock på i slutet med 2 man utvisade men tyvärr utan utdelning.
Matchen slutade 3-5 till liljorna


Tigers vann onödigt dramatisk

Ja den här matchen såg på papperet ut som en enkel match. Braun weiss hade förlorat alla matcher så här långt och med - 22 i målskillnade såg det inte så svårt ut. Och det började också bra genom att F.Rogö nätat efter en 2 mot 1 situation  där josef serverat Fredd till öppet mål fram till 1-0. Men när sen tigers tryckte på så lyckades istället braun weiss kvittera i ett av deras få anfall. Men sen kom tre raka mål av tigers. Först 2-1 av Dennis Allansson på en krosspass av Josef. Sen 3-1 efter mål av M.Rogö på pass av Dennis och sedan 4-1 av F.Rogö efter pass av M.Rogö. Och då såg det ut som det skulle lossna ännu mer. Men fast Tigers förde spelet så lyckades Braun weiss reducera 2 gånger om efter två skitmål därav ett blev mkt tveksamt godkänt efter att en braun weiss spelare vid målet använde sig av både hög klubba och stå i målområdet. Men sen lyckades Braun weiss inte skapa nåt mer läge för kvittering. Slutresultatet blev 4-3 till Tigers. På ett sätt var det en bra match. Vi vann utan att spela på topp.

Inför Tigersik - Braun weiss fc

Ja på söndag är det dags igen . Kl 09:50 så möter topplaget Tigers ik jumbolaget braun weiss fc som ligger sista utan poäng plus en katastrofal målskillnad. Så ser ju på papperet ut som en enkel uppgift men att underskatta dom är nog farligt. Så jag vill se en lika hård kämpainsats som i förra matchen. Alla spelare är tillgängliga utan Jonatan Deleskog som är iväg på annat samt Fredrik Rogö som har skadat vaden. Uppställning bestäms på matchen. Hoppas vi ses där

Stark vändning av Tigers i toppmötet

2 slow kom till matchen med 3 vinster av tre möjliga plus 13-1 i målskillnad. Så visst visste vi på förhand att det skulle bli en svår match. Och 2 slow började matchen bäst med att trycka tillbaka tigers och gjorde efter några minuter rättvist 1-0.
Alltid tufft att få underläge mot ett sånt här starkt lag. Men Tigers ryckte sedan upp sig en aning och hade en hel del bra chanser att kvittera. Och kvitteringen skulle också komma genom att M.Rogö från egen planhalva dragit iväg en skottpassning mot F.Rogö som placerats sig framför 2 slows mål. Och Fredd ökade på farten på bollen tillräckligt för att inte 2 slows målvakt skulle hinna få handen på bollen. 1-1 alltså. Men sedan kom 2 slow tillbaks med ett flertal chanser. Aron lyckades rädda det mesta men tillslut kom 2-1 till 2 slow. 2-1 blev också halvtidsresultatet.
Efter halvtid böljade matchen fram och tillbaks med bra lägen från båda lagen. Men mer och mer började 2 slow backa hem och Tigers kunde skapa ett bra tryck mot 2 slows mål och det skulle också ge utdelning genom att Dennis stoppat ett uppspel från en 2 slow back och tryckt upp bollen i nättaket bakom en chanslös 2 slow målvakt. Då var det ca 4 min kvar. Sen fick 2 slow ett korrekt bortdömt mål pågrund av att en 2 slow spelare tacklat in både back och målvakt i mål samtidigt som bollen gick in.  Med ca 2 och en halv minut kvar så blev Josef fult slashad på handen av en spelare i 2 slow. Det gav ett powerplay som skulle bli matchavgörande. Men det var faktiskt 2 slow som anföll och försökte få in ett ledningsmål. Bollen spelades runt och hamnade hos en 2 slow back som drog på ett skott men mitt på F.Rogö som kunde ta bollen och komma två mot en i kontring. Fredd fintade pass och 2 slowbacken gick på det och Fredd kunde sätta 3-2 med 10 sekunder kvar. En riktigt skön och härlig seger. Vi vill verkligen tacka ett härligt publikstöd som i en sån här jämn match faktiskt kan betyda skillnaden mellan vinst och förlust. TACK!!!!


RSS 2.0