Stark vändning av Tigers i toppmötet

2 slow kom till matchen med 3 vinster av tre möjliga plus 13-1 i målskillnad. Så visst visste vi på förhand att det skulle bli en svår match. Och 2 slow började matchen bäst med att trycka tillbaka tigers och gjorde efter några minuter rättvist 1-0.
Alltid tufft att få underläge mot ett sånt här starkt lag. Men Tigers ryckte sedan upp sig en aning och hade en hel del bra chanser att kvittera. Och kvitteringen skulle också komma genom att M.Rogö från egen planhalva dragit iväg en skottpassning mot F.Rogö som placerats sig framför 2 slows mål. Och Fredd ökade på farten på bollen tillräckligt för att inte 2 slows målvakt skulle hinna få handen på bollen. 1-1 alltså. Men sedan kom 2 slow tillbaks med ett flertal chanser. Aron lyckades rädda det mesta men tillslut kom 2-1 till 2 slow. 2-1 blev också halvtidsresultatet.
Efter halvtid böljade matchen fram och tillbaks med bra lägen från båda lagen. Men mer och mer började 2 slow backa hem och Tigers kunde skapa ett bra tryck mot 2 slows mål och det skulle också ge utdelning genom att Dennis stoppat ett uppspel från en 2 slow back och tryckt upp bollen i nättaket bakom en chanslös 2 slow målvakt. Då var det ca 4 min kvar. Sen fick 2 slow ett korrekt bortdömt mål pågrund av att en 2 slow spelare tacklat in både back och målvakt i mål samtidigt som bollen gick in.  Med ca 2 och en halv minut kvar så blev Josef fult slashad på handen av en spelare i 2 slow. Det gav ett powerplay som skulle bli matchavgörande. Men det var faktiskt 2 slow som anföll och försökte få in ett ledningsmål. Bollen spelades runt och hamnade hos en 2 slow back som drog på ett skott men mitt på F.Rogö som kunde ta bollen och komma två mot en i kontring. Fredd fintade pass och 2 slowbacken gick på det och Fredd kunde sätta 3-2 med 10 sekunder kvar. En riktigt skön och härlig seger. Vi vill verkligen tacka ett härligt publikstöd som i en sån här jämn match faktiskt kan betyda skillnaden mellan vinst och förlust. TACK!!!!