Tigers höll inte hela vägen

Matchens första 10 min blev mållösa. Sen kunde liljorna ta ledningen med 0-1 efter ett försvarsmisstag. Men kort därefter gjorde Martin Sigblad 1-1 på pass av Jakob Karlsson. Några minuter senare fick vi chansen i powerplay och då kunde återigen Martin näta efter ett frislag där Markus Rogö petat bollen till Martin som drog på ett skott som in fram till  2-1. Några minuter senare fick vi återigen chansen i powerplay och då var det dags för 3-1 även det efter ett frislag där Jakob Karlsson passa Josef Andersson som gick in i slottet och nätade. 3-1 blev också halvtidsresultatet. Sen borde Tigers gjort fler mål pågrund av alla lägen som skapades. Men när 9 min återstod så reducerade liljorna till 3-2.
Efter det fortsatte Tigers trumma på mot liljornas mål utan att lyckas få in bollen. Och med 1 minut kvar kom bakslaget genom att liljorna kvitterade fram till 3-3 som också matchen slutade. En väl genomförd match av tigers men dock lite väl ineffektiva i avsluten.