Tigers körde över mensa

Det började segt för tigers genom att mensa tidigt tog ledningen med 0-1. Minuter senare kom också 0-2 och dåg såg det illa ut. Mensa lyckades till fullo med att lyfta långbollar mot deras anfallare och det var även nära 0-3.
Men tigers började lära sig mensas spel och kunde därmed ta över matchen. Reducering till 1-2 kom efter att abbe slagit in en retur på ett skott från josef. Aldenholt sköt från backplats in 2-2 efter pass av F.Rogö minuten efter.
Innan paus hann också tigers ta ledningen med 3-2 efter en fin pass från josef fram till dennis som la in ledningsmålet.
Dennis gjorde även 4-2 även då framspelade av Josef. Sedan tröttnade Mensa och började dra på sig onödiga utvisningar. I spel 5 mot 4 kunde Niklas sno bollen från en mensaförsvare och skjuta in 5-2.
Sedan drog mensa på sig först en 2 minutersutvisning och sedan ett matchstraff efter att en mensaspelare spottat mot domaren. Och i spel 5 mot 3 så passade deleskog fram F.Rogö. Niklas skymde målvakten och Fredd fick gott om tid att placera in bollen i botre krysset fram till 6-2. Sedan kom 7-2 i spel fem mot 4 efter att Jakob skjutit in bollen i mål framspelad av Josef. Sedan kunde Josef själv göra 8-2 efter en fin macka av Martin. Matchen slutade 8-2 efter en fin kämpainsatts av Tigers