Tigers räckte inte till

2 slow blev för svåra för tigers i den viktigt toppmatchen. Men i först halvlek var det nog tigers som ändå var det bättre laget. Men ändå tog 2 slow ledningen efter ca 5 min spel. Men inte långt därefter kunde F.Rogö kvittera efter en fin framspelning av niklas. Men några minuter senare tog 2 slow ledningen på nytt och det blev också halvtidsresultatet.
Men kort efter paus kunde christer sätta 2-2 med ett backskott efter pass av M.Sigblad. Och 2-2 stog sig länge fast 2 slow pressade på ganska hårt mot ett allt mer passivt tigers. Och tillslut kom också 2-3 med bara ca 2 och en halv minut kvar.
Sen lyckades aldrig tigers inte resa sig igen så matchen slutade 2-3.
En match som det var lite väl mkt avblåsningar i från en lite väl petig domare.
Tigers funderade länge på att lämna in en protest mot 2 slows målvakt som enligt uppgifter spelat seriespel denna säsongen vilket man inte får när man spelar i korpen. Men vi beslöt oss att inte lämna in nån protest eftersom vi tyckte att inte det avgjorde matchen. Nu måste tigers vinna sista matchen mot braun weiss samtidigt som mensa inte får vinna mot Lc Pro team.