Tigers räckte inte till

2 slow blev för svåra för tigers i den viktigt toppmatchen. Men i först halvlek var det nog tigers som ändå var det bättre laget. Men ändå tog 2 slow ledningen efter ca 5 min spel. Men inte långt därefter kunde F.Rogö kvittera efter en fin framspelning av niklas. Men några minuter senare tog 2 slow ledningen på nytt och det blev också halvtidsresultatet.
Men kort efter paus kunde christer sätta 2-2 med ett backskott efter pass av M.Sigblad. Och 2-2 stog sig länge fast 2 slow pressade på ganska hårt mot ett allt mer passivt tigers. Och tillslut kom också 2-3 med bara ca 2 och en halv minut kvar.
Sen lyckades aldrig tigers inte resa sig igen så matchen slutade 2-3.
En match som det var lite väl mkt avblåsningar i från en lite väl petig domare.
Tigers funderade länge på att lämna in en protest mot 2 slows målvakt som enligt uppgifter spelat seriespel denna säsongen vilket man inte får när man spelar i korpen. Men vi beslöt oss att inte lämna in nån protest eftersom vi tyckte att inte det avgjorde matchen. Nu måste tigers vinna sista matchen mot braun weiss samtidigt som mensa inte får vinna mot Lc Pro team.

Tigers körde över mensa

Det började segt för tigers genom att mensa tidigt tog ledningen med 0-1. Minuter senare kom också 0-2 och dåg såg det illa ut. Mensa lyckades till fullo med att lyfta långbollar mot deras anfallare och det var även nära 0-3.
Men tigers började lära sig mensas spel och kunde därmed ta över matchen. Reducering till 1-2 kom efter att abbe slagit in en retur på ett skott från josef. Aldenholt sköt från backplats in 2-2 efter pass av F.Rogö minuten efter.
Innan paus hann också tigers ta ledningen med 3-2 efter en fin pass från josef fram till dennis som la in ledningsmålet.
Dennis gjorde även 4-2 även då framspelade av Josef. Sedan tröttnade Mensa och började dra på sig onödiga utvisningar. I spel 5 mot 4 kunde Niklas sno bollen från en mensaförsvare och skjuta in 5-2.
Sedan drog mensa på sig först en 2 minutersutvisning och sedan ett matchstraff efter att en mensaspelare spottat mot domaren. Och i spel 5 mot 3 så passade deleskog fram F.Rogö. Niklas skymde målvakten och Fredd fick gott om tid att placera in bollen i botre krysset fram till 6-2. Sedan kom 7-2 i spel fem mot 4 efter att Jakob skjutit in bollen i mål framspelad av Josef. Sedan kunde Josef själv göra 8-2 efter en fin macka av Martin. Matchen slutade 8-2 efter en fin kämpainsatts av Tigers

Ny start, nytt utseende

Det är inte bara spelarna som genomgått ett litet uppehåll i spelet utan även sidan. Den började bli sliten så den har blivit lite modifierad och har liksom sundin gjort comeback med helt nytt yttre. Woho!  det gillar vi.

Inför Tigers IK - Mensa

Ja då vart det dags för match igen. Den här gången mot mensa som vi slog med 5-1 förra gången vi drabbade samman. Tigers ligger för nuvarande på en tredje plats 2 poäng efter 2 slow och mensa. Så en vinst är nödvändig för att fortfarande va med och slåss om slutspel. Vi har fullt lag imon vilket innebär följande laguppställning: Målvakt: Aron Sigblad Backpar 1: Martin Sigblad och Jonatan Deleskog Backpar 2: Christer Aldenholt och Jakob Karlsson Kedja1: Dennis Allansson, Josef Andersson och Albert Andersson Kedja2: Fredrik Engholm, Fredrik Rogö och Niklas Matchen spelas 09:00. Plats: Kålgårdsarenan